Tümdef
Duyurular

MASSİAD ÜYELERİNE ÖZEL FİYAT ÇALIŞMASI // Çözüm Ortağımız Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.

16 Kasım 2023

Değerli Üyemiz,

Son yıllarda gelişen ve değişen sağlık mevzuatı ve uygulamalarında firmalara destek hizmeti sunacak danışmanlık firmalarının önemi artmıştır. Bu kapsamda derneğimiz, siz üyemizin  kaliteli ve özel fiyatlarla sigorta hizmet alımını sağlamak amacıyla Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.  çözüm ortaklığı yapmıştır. 

Mercury Brokerlik tüm sigorta hizmetlerinin yanında özellikle MDR kapsamında zorunlu olan  Ürün Sorumluluk Sigortası konusunda da uzmandır.

Mercury Brokerlik Tanıtım Sunumu İçin Tıklayınız

Mercury Brokerlik; İstanbul Merkez ofis, Ankara, İzmir, Gaziantep illerinde Bölge Müdürlükleri ile tüm Türkiye’ye hizmet vermekte olup Türkiye' de faaliyet gösteren tüm sigorta şirketleri ile çalışmakta, bu şirketlerce kabul edilen underwriter ve mali bünyesi güçlü reasürörle ile de işbirliği yapmaktadır.

Bireysel ve kurumsal müşterilerine; sigorta brokerliği  hizmeti sunmakta olup 25 yılı aşkın tecrübesi ile uçtan uca sigortacılık deneyimi yaşatmaktadır. Türkiye genelinde 60.000’i aşkın sigortalısı bulunmaktadır. Mercury Brokerlik, risk analizi, poliçe yönetimi ve poliçe sonrası özel hizmetleri ile farklı ve özel marka olmayı hedeflemiştir. Hasar tutarına bakmaksızın her bir hasar dosyasını 7/24 ele almaktadır.

Massiad üyelerine özel fiyat çalışmasından yararlanmak isteyen üyemiz, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden Mercury Brokerliği ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Neslihan Özdemir

Mail Adresi : [email protected]

[email protected]

Telefon : 0216 456 99 99

Cep Numarası : 0530 964 99 65

www.mercurybroker.com.tr

Massiad üyeleri ile Mercury Brokerliği arasında yapacak hizmet sözleşmeleri sadece tarafları bağlayacak olup Massiad ve Massiad İktisadi İşletmesinin bu sözleşmeler nedeniyle bir sorumluluğu yoktur.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ