Tümdef
Haberler

Olağanüstü Genel Kurul İlanı

Olağanüstü Genel Kurul İlanı

Değerli Üyemiz;

Dernek Yönetim Kurulunun 07.06.2021 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında (tüm üyelerinin) Son dönemde, Tıbbi Cihaz sektörünü ve tedarik sürecini ilgilendiren çok ve önemli değişiklikler olmuştur. Pandemi sürecinin yanı sıra,uzun süredir ödeme alınamaması,Sektöre dayatılan feragat süreci, DMO’nun devreye sokulması gibi her biri bütün sistemi etkileyecek değişiklikler, üstelik travmatik bir şekilde Sektör’ün üzerine gelmiştir.Bu dönemde, gerek Kamu otoritesinin kararlarına karşı takınılacak tavır, gerek alınacak önlemler konusunda, hem Sektörel bazda, hem de STK’ları bazında ciddi fikir ayrılıkları ve değerlendirmeler oluşmuştur.Önümüzdeki dönemde, bu tartışmaların,gerek Derneğimiz içinde, gerekse de Sektör içinde, izlenecek politika ve yeni örgütlenmeler çerçevesinde alınacak yeni kararlara dönüşmesi gerekmektedir.Bu kararların en üst düzeyde alınacağı ve alınacak kararları uygulama niyet ve kapasitesine sahip kişilerin seçilmesi için Yeni Yönetim’ini oluşturmak üzere, Yeni Yönetim Kurulu, Yeni Denetim Kurulu, Yeni Disiplin Kurulu ve Yeni TÜMDEF delegelerinin seçilmesi için; “ Olağanüstü Genel Kurul” yapılması, 07.06.2021 tarihli yönetim kurulu toplantısında oybirliği kabul edilmiştir.

Dernek tüzüğümüzün 23/2 maddesi gereğince; Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 25.06.2021 Cuma günü saat:13.30’da Tüyap Palas Otel Cumhuriyet Mah. Eski Hadım köy Yolu Cad. No:9/2 Büyükçekmece-İstanbul adresinde aşağıda belirtilen gündem doğrultusunda yapılacaktır.

Yasal nisabın sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 02.07.2021 Cuma günü saat:13.30’da Tüyap Palas Otel Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu Cad. No:9/2 Büyükçekmece-İstanbul adresinde yapılacaktır.

Massiad dernek tüzüğünün 21–1 maddesi gereği Genel Kurula katılacak üyelerin, üyelik aidatlarının Genel Kurul tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.

Tüm üyelerimizin, sektörümüzün çok hızlı gelişim ve değişim yaşadığı bu günlerde birlikte olmak ve derneğimize sahip çıkmak fikrinden hareketle Genel Kurula katılım konusunda gerekli hassasiyeti göstermesini rica eder, Olağanüstü Genel Kurulun derneğimize ve sektörümüze hayırlı olmasını dileriz.

Not1: İçişleri Bakanlığı kararı ile Sivil Toplum Kuruluşları, toplantı yasağı alması durumunda toplantı için bilahare yeni bir tarih belirlenecektir.
Not2:Genel Kurulda pandemi kuralları uygulanacaktır.
Not3:Otele girişte HES Kodu istenecektir.

Saygılarımızla


(İmzalı Hali ektedir.)

Tolga ORUÇOĞLU
Genel Sekreter



Olağanüstü Genel Kurul Gündemi:
1- Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2- Divan Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Divan Yazmanının seçilmesi
3- Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Divan Heyetine yetki verilmesi
4- Olağanüstü toplantıya neden olan konu/konular hakkında görüşme (tüzük madde–23)
5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Denetim raporunun sunulması, oylanarak Yönetim Kurulunun ibra edilmesi.
6- Yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Delegelerin seçimi
7- Seçilen yönetimin, yeni döneme ilişkin çalışma raporunun, bütçe çalışmasının ve diğer açıklamalarının okunarak oylanması.
8- Dilek ve görüşler
9-Kapanış

Dağıtım Gereği
-Massiad Üyelerine





TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ