Tümdef
Haberler

MASSİAD 28.Expomed Eurasia Fuarı'nda Üyeleriyle Birlikteydi.

MASSİAD 28.Expomed Eurasia Fuarı'nda Üyeleriyle Birlikteydi.

İstanbul'dakiTüyap Fuar ve Kongre Mekezi'nde2-4 Haziran 2021tarihlerinde gerçekleşen fiziksel fuar ile eşzamanlı olarakBusiness Connect Programıüzerinden online olarak gerçekleşecekDistribütör Günlerietkinliği yapıldı.Massiad Derneği olarak 7.Salon 724 TÜMDEF-SEİS standımızda tam kadro katılım sağlandı.

TÜMDEF-SEİS standı içinde ''Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'' kapsamında alınacak olan eğitimler ile ilgili sektör firmalarının sorularını cevaplamak ve bilgilendirmede bulunmak üzere TCESİS standı kurulmuş ve bir yetkili görevlendirilmiştir.

Pandemi koşullarında 18'e yakın MASSİAD üyesinin stand açarak katıldığı fuar; bu senede büyük bir ilgi görmüştür. Stantlarını açan 18'e yakın üyemiz hem ürünlerini sergileme, hem de kamu kurum yetkilileri, sağlık personeli, alt bayiler, aynı konuda çalışan diğer firmalar ve yurt dışı ziyaretçileri ile yeni ilişkiler kurma veya mevcut ilişkilerini daha da güçlendirme fırsatı bulmuştur.

''Birlikten Kuvvet Doğar'' sözünü bir kez daha hatırlatır, fuara kendi standlarını açarak katılan ve fuara ilgi gösteren tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ