Tümdef
Haberler

II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim Kongresi 8-10 Aralık 2016 Tarihlerinde Antalya'da Gerçekleşti.

II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim Kongresi 8-10 Aralık 2016 Tarihlerinde Antalya'da Gerçekleşti.

II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi Antalya'da gerçekleştirildi. Kongrenin açılış konuşmasını Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş yaptı. TİTCK Bşk. Dr. Hakkı Gürsöz' tarafından TİTCK Uygulamalarının anlatıldığı kongrede, TİTCK Bşk. Yrd. Dr. Ali Sait Septioğlu "Reklam, Tanıtım ve Satış kriterleri", Başkan Yardımcısı Fatih Tan "Piyasa Gözetim Denetimi Uyarı Sistemi", Bilgi Sistemleri Daire Bşk. Eray Kaplan ise İTS ÜTS Uygulamalarının Tedarik Zincirindeki yeri ve önemi başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Aynı oturumda Başkanımız F.A.Tolga Sözen ' Sektör Gözüyle Tıbbi Tedarik Zinciri Vizyonu konulu bir konuşma yaptı.Konuşmasında özellikle tıbbi cihaz sektörünün tedarik aşamasında yaşadığı sorunları dile getirdi.Üniversite Hastanelerinin sektöre olan borcunun sektöre büyük yük getirdiğini ödenmemesi durumunda bir çok firmanın yok olacağı vurgusunun altını çizdi

Massiad Yönetim Kurulunun tam kadro olarak katıldığı ve stant açtığı kongrede, üyelerimizin ve sektörümüzün sorunları yapılan tüm oturumlarda dile getirildi.Kongre gelerek sektörümüze destek veren tüm yönetim kadromuza ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Massiad

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ