Tümdef
Haberler

EXPOMED EURASIA 2023 Fuarı 16-18 Mart Tarihlerinde İstanbul’da Gerçekleştirildi

EXPOMED EURASIA 2023 Fuarı 16-18 Mart Tarihlerinde İstanbul’da  Gerçekleştirildi

Türkiye ile Avrasya’nın en büyük sağlık ve medikal fuarı olma özelliğini taşıyan “EXPOMED Eurasia”, 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirildi. 

30’uncusu düzenlenen fuara; Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, TİTCK Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, TİTCK Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Hakan Fırat, Dr. Ecz. Sevil Azak Sungur, Doç. Dr. Mehmet Kürşat Derici, TİTCK  Daire Başkanları ve DMO yetkilileri  katılım sağladı.

Sağlık Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Sabahattin Aydın, fuar alanındaki firma standlarını  gezerek sergilenen değerlendirmelerde bulundu ve tıbbi cihazlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Expomed Fuarında;  İnavosyon Alanın’da  ‘MDR-IVDR Geçiş Süreçleri’, ‘Tıbbi Cihazda Klinik Değerlendirme ve Klinik Araştırmalar’, ‘Tıbbi Cihazda Biyouyumluluk ve Kimyasal Karakterizasyon Testleri’, ‘Kamu ve Özel Teşvikler’ hakkında kurum yetkililerinin ve uzmanların katılımı ile paneller gerçekleştirildi. 

700’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı, tıbbi cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği fuara ilgi büyüktü.

Kurum yetkililerinin ve  sektör Sivil Toplum Kuruluşlarının da yer aldığı 3 gün süren Medikal dünyasının bölgedeki en büyük ticari buluşması olan fuarda 700'ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı firma stant açmış ve ziyaretçiler ile buluşmuştur.

Standlı katılan üyelerimize ve sektörü yalnız bırakmayan tüm ziyaretçi üyelerimize teşekkür eder, Fuarın firmalarımız için güzel iş ortaklıklarına vesile olmasını dileriz.

Organizasyon ve destekleri için Reed Tüyap Fuarcılık ekibine sonsuz teşekkürler.

 

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ