Tümdef
Haberler

'KIŞA MERHABA SABAH KAHVALTISI'NDA MASSİAD İTO CEMİLE SULTAN KORUSU'NDA 30.10.2016 TARİHİNDE PAZAR GÜNÜ ÜYELERİ İLE BULUŞTU.

'KIŞA MERHABA SABAH KAHVALTISI'NDA MASSİAD İTO CEMİLE SULTAN KORUSU'NDA  30.10.2016 TARİHİNDE  PAZAR GÜNÜ ÜYELERİ İLE BULUŞTU.

'KIŞA MERHABA

SABAH KAHVALTISI'NDA MASSİAD

İTO CEMİLE SULTAN KORUSU

30.10.2016 PAZAR GÜNÜNDE ÜYELERİ İLE BULUŞTU.

Üyelerimizle bir arada olmak ve güncel konularda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 30.10.2016 Pazar günüİTO Cemile Sultan Korusunda (Kış Bahçesi) değerli üyelerimizin katılımı ilePazar Kahvaltısı yapılmıştır.

Kahvaltı sonrası,Sultan Köşk Neyyire Sultan Salonu'nda karşılıklı görüş-alışverişinin yapıldığısohbet toplantısıile devam etmiştir.

Toplantı da söz alankonuklar

*TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz Üniversite Alacakları hakkında üyeleri bilgilendirmiştir.

*İTO Uluslararası Rekabeti Geliştirme Koordinatörlüğü URGE hakkında kısa bir tanıtım yapmıştır.

*Reed Tüyap Fuarcılık adına Gökhan Evcil toplantımıza katılmış olup,2017 Ekspomed-Labtek fuarı hakkında kısa bir tanıtım ve yenilikleri anlatmıştır.

*Ajansfa 2.si yapılacak olan Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim Kongresi ile ilgili üyelerimizi bilgilendirmiştir.

Üyelerimizin genel sorunları ele alınmış,olup değerlendirilmelerde bulunulmuştur.

Üyelerimizin desteğiyle her zaman sektör olarak ileri gideceğimiz inancı ile bir kez daha ''Birlikten Kuvvet Doğar'' sloganını dile getirir, bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm üye ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ