Tümdef
Duyurular

TİTCK– TCOKKA- Tıbbi Cihaz Ürün Geliştirme Süreçleri Çevirim İçi Toplantısı(29 Mayıs 2024)

24 Mayıs 2024

Değerli Üyemiz,

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 29 Mayıs 2024 saat 13.00’da çevirim içi  TCOKKA- Tıbbi Cihaz Ürün Geliştirme Süreçleri Çevirim İçi Toplantısı yapılacaktır. 

Toplantı Programı için Tıklayınız

Son yıllarda Ülkemizde tıbbi cihaz alanında faaliyet göstermeye başlayan Start-up firmalarımız tarafından bir çok inovatif ürün tasarım ve geliştirme süreçlerinin hızlı bir şekilde yapılmaya başlandığı bilinmektedir.  Bu alanda faaliyet başlayan start-up firmaları tarafından  mevzuat gerekliliklerinin  bilinmesi ürünlerin ticarileşebilmesi noktasında kritik bir öneme sahiptir.

Bu kapsamda Kurumumuz tarafından tıbbi cihaz alanında faaliyet gösteren start-up firmalarına yönelik piyasaya arz süreçleri ile ilgili 29 Mayıs 2024 saat 13.00’da çevirim içi bilgilendirme toplantısı  gerçekleştirilecektir. 

İlgili toplantıya katılmak isteyen start-up firmaları veya fikir sahiplerinin 27 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine “katılımcı adı ve soyadı, firma adı ve adresi ile iletişim bilgilerini” iletmeleri gerekmektedir. 

Program çevrimiçi olarak gerçekleşecek olup kaydı onaylanan katılımcılara erişim linki e-posta ile iletilecektir.

Kamuoyuna duyurulur

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

 

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ