Tümdef
Duyurular

SGK 2024 Yılında Tıbbi Malzeme Listelerinde Yer Alma Yıllık Aidat Ücreti Ödemesi Hakkında Duyuru

26 Ocak 2024

Değerli Üyelerimiz,

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2024 Yılında Tıbbi Malzeme Listelerinde Yer Alma Yıllık Aidat Ücreti Ödemesi Hakkında Duyuru yayınlanmıştır.

Ödeme ile ilgili tüm bilgilere içeren duyuru, anlaşmalı banka listesi ve  dilekçe örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Duyuru ve ekleri için Tıklayınız

Sosyal Güvenlik Kurumuna Ödenecek Başvuru, Aidat, İşlem ve Sözleşme Ücretlerine İlişkin Usul ve Esasların “Yıllık aidata ilişkin hususlar” başlıklı 7 nci maddesi ile anılan Usul ve Esasların ekinde Ek:1 Sosyal Güvenlik Kurumu Başvuru Fiyat Tarifesi ismiyle yer alan listenin “Yıllık Aidat Ücreti” başlıklı bölümünde yer alan hükümler doğrultusunda tıbbi malzeme firmalarının 2024 yılında  Kuruma yatırması gereken “Yıllık Aidat Ücreti” ödemesine ilişkin bilgi firmaların kayıtlarımızda yer alan elektronik posta adreslerine mail olarak gönderilmiş olup, mail gelmeyen firmalar aşağıda belirtilen irtibat telefonlarından konu hakkında bilgi alabilecektir.

İrtibat :

Sabriye ŞİMŞEK Telefon: 0 (312) 207 85 34

Hulusi DURUM Telefon: 0 (312) 207 85 25


İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

 

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ