Tümdef
Duyurular

Çözüm Ortağımız Scrap Danışmanlık - Üyelerimize Özel İndirimli Fiyatla İMHA Hizmetleri

13 Şubat 2024

Değerli Üyemiz,

Tıbbi Cihaz İmha hizmetleri kapsamında  Scrap Danışmanlık Hizmetleri Tic. A.Ş. firması ile 2017 yılında başlayan çözüm ortaklığımızın  devam etmektedir.

İmha danışmanlık hizmetlerinden Massiad üyelerine özel %20 indirimli güncel fiyatlardan (ek1) yararlanmak isteyen üyemiz, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden Scrap Danışmanlık ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

MASSİAD Üyelerine özel indirimli fiyat listesi için Tıklayınız

Massiad üyeleri ile Scrap Danışmanlık arasında yapacak hizmet sözleşmeleri sadece tarafları bağlayacak olup Massiad ve Massiad İktisadi İşletmesinin bu sözleşmeler nedeniyle bir sorumluluğu yoktur.

İMHA konusunda detaylı bilgi almak isteyen üyemiz, derneğimiz ile iletişime geçmeleri durumunda, Genel Sekreter Yardımcımız Filiz Gündüz hanım ile  Scrap firması yetkilisi Merdan Altınöz bey  firmanızı ziyaret etmekten memnuniyet duyacaktır. 

Scrap Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Merdan ALTINÖZ

Atatürk Mah. Alemdağ Cad. Öztürk İş Merkezi No:35 D:11

Ümraniye, 34764 İstanbul

Tel: +90 850 346 72 72

Gsm: +90 533 640 06 40

[email protected]

[email protected]

www.scrap.com.tr

 

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

 

Sirküler 0024-2024 / 13.02.2024

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ