Tümdef
Haberler

Tıbbi Cihaz Sektörü Antkabir'de

Tıbbi Cihaz Sektörü Antkabir'de

Tıbbi Cihaz Sektörü STK’ları, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’de ziyaret ederek mozoleye çelenk koydu.

Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) Başkanı Kemal Yaz ve Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) Başkanı Metin Demir başta olmak üzere, MASSİAD, EGEDER, SADER, ÇÜMED, FÜDER, İMDER, ORDER, DOMED, GASİD ile Güneydoğu Medikalciler Derneği Başkan ve üyeleri ziyarette hazır bulundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum” dedi.

 

Anıtkabir Özel Defteri Yazısı İçin Tıklayınız

Gazi  Mustafa Kemal Atatürk,

Önderliğinizde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını, 85 milyon vatandaşın olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutladık.

Bu anlamlı günde Tıbbı Cihaz Sektörünü temsil eden Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Federasyonu Yönetimi üyeleri ve sektörümüzün sivil toplum kuruluşları ile birlikte, başta ilkelerinize bağlılığımızı, başarılarımızı ve geleceğe yönelik vizyonu sizlere arz etmek üzere huzurunuzdayız.

Ulu Önderimiz Atatürk, sizden aldığımız ilhamla, Tıbbı Cihaz Endüstrisine dahil binlerce firma ve yüzbinlerce çalışanı olarak Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılın’da sağlık sektörünün en önemli bileşenlerinden biri olan Tıbbi Cihaz sektörünü, çağdaş düşünceleriniz rehberliğinde, ülke sınırlarını zorlayan, uluslararası alanda öncülüğe taşıyacak bir yola sevk etme kararlılığı içindeyiz.

Bu çaba ve bu yoldaki başarılarımız, Cumhuriyetimizin temel değerlerine olan bağlılığımızın bir göstergesidir.

Emanet ettiğiniz Cumhuriyet mirasıyla Tıbbi Cihaz Sektörü olarak daha güçlü, daha aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Ruhunuz şah olsun,

Kemal YAZ

Tümdef Başkanı

 

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ