Tümdef
Haberler

MASSİAD Yönetim Kurulu ve MASSİAD Medikal Estetik Komitesi TİTCK'nu ziyaret etti

MASSİAD Yönetim Kurulu ve MASSİAD Medikal Estetik Komitesi TİTCK'nu ziyaret etti

MASSİAD Başkanı C. Sadrettin Dai, Başkan Yardımcısı Ufuk Özkaya, Genel Sekreter Tolga Oruçoğlu, TİTCK Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, Tıbbi Cihaz Onaylanmış Kuruluş ve Klinik Araştırmalar Dairesi Başkanı Fatih Topuz’un katılımı ile yapılan görüşmede, Medikal Estetik sektörünün regülasyon çalışmaları değerlendirilerek, önümüzdeki bir yıl çalıştay düzenlenerek sorunların çözümü ve düzenlemeler için çalışmaya başlanması konusunda görüş birliği sağlandı.

Merdiven altı uygulamalar ve kaçak ürün sorunlarının da ele alındığı görüşmede, Medikal Estetik sektörünün son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tıbbın bir dalı olup insan sağlığı için de önem arz ettiği ortak görüşü ile Yeni yılda Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı ile birlikte ‘360 Derece Estetik Medikal’ konulu geniş katılımlı bir Çalıstay Organizasyonu yapması kararı alındı. Medikal Estetik branşının Türkiye’deki yerini mevzuat ve etik kurallar çerçevesinde olması gereken noktaya taşımak, sorunlarını ve çözümlerini belirlemek için düzenlenecek olan çalıştay büyük önem taşımaktadır. Çözüm odaklı yaklaşımları ve her zaman sektörümüzün yanında oldukları için TİTCK yetkililerine teşekkür ederiz.

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ