Tümdef
Haberler

MASSİAD Genel Kurulundan C.Sadrettin DAİ ile devam kararı çıktı.

MASSİAD Genel Kurulundan C.Sadrettin DAİ ile devam kararı çıktı.

MASSİAD 20. Olağan Genel Kurulu 22.02.2024 tarihinde Tüyap Palas Otel’de yapıldı. Yapılan seçimde Başkanlığa yeniden C. Sadrettin Dai seçildi. Genel Kurul’a; TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz, EGEDER Başkanı Onur Akgün, FÜDER Başkanı Y.Hakan Er ile İMDER Başkanı Doğan Ay da katıldı.

Divan Heyeti Başkanlığını Kazım Eryaşar, Yardımcılığını V. Cengiz Balçık, katipliği Ayşegül Cantürk’ün yaptığı genel kurulda alınan bir kararla MASSİAD Yüksek İstişare Konseyi de kuruldu.

Yeni yönetim için C.Sadrettin Dai tarafından tek liste çıktı.

Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Başkanı: Celal Sadrettin DAİ

Yönetim Kurulu Genel Sekreteri: Tolga ORUÇOĞLU

Yönetim Kurulu Genel Saymanı: Saldıyar UYGUR

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ayşe Esmeray DENİZ

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ufuk ÖZKAYA

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Remiz ÇAKMAK

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Mustafa Şaban ADANIR

 

Yönetim Kurulu Yedek üyeler: Janset Hilal Tezcan, Ezgi Memiş, Neval Karagöz, Hüseyin Burak Gültekin, Kemal Onur Cunedioğlu, Beyza Seyitoğlu, Nihan Şeyda Göncü Delikurt.

Denetim Kurulu: F. Esengül Tutunmaz Demir, Ali İhsan Şerbetçi, Kerem Oktay.

Disiplin Kurulu: Semra Ümit Erol, Ayşegül Cantürk, Cem Gürbüzer

 

Sektörümüze katkılarından ve dernek genel kurulumuza üçüncü kez ev sahipliği yaptığından dolayı Reed Tüyap Genel Müdürü Sayın Berkan Öner ile derneğimiz 20.ve 21. döneminde hizmet eden Yönetim Kurulu üyelerine birer plaket takdim edildi.

Sektörümüze değer katacak değerli çalışmalara imza atacağına inandığımız yeni Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik eder, Genel Kurulumuza katılarak destek veren tüm üye ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ