Tümdef
Haberler

Geleneksel MASSİAD Sabah Kahvaltımızda Üyelerimiz ile Buluştuk.

Geleneksel MASSİAD Sabah Kahvaltımızda Üyelerimiz ile  Buluştuk.

Geleneksel MASSİAD Kahvaltımızı çok sayıda üye ve misafirlerimizin katılımı ile İTO Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirdik.

Kahvaltılı toplantımızda, dernek Başkanımız C. Sadrettin Dai, Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) Başkanı Kemal Yaz, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sacit Türüdü, MASSİAD Üyesi, İstanbul Ticaret Odası İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komite Başkanı ve Meclis Üyesi V. Cengiz Balçık, MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu Başkanı Hüseyin Sarpkaya, İstanbul Medikal İşletmeciler Derneği (İSTAMED) Başkanı Vefa Türksever kısa birer konuşma yaptılar.

Dernek Başkanımız Başkanı C. Sadrettin Dai, güncel sektörel konuları, son gelişmeleri ve kurumlara yapılan ziyaretler hakkında  üyeleri bilgilendirdi. Kahvaltımıza katılan tüm üye ve misafirlerimize teşekkür eden Başkanımız,  9 Aralık'ta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını ''MASSİAD 100.YIL CUMHURİYET BALOSU’’ ile kutlayacağımızı, Cumhuriyetin bütün kazanımlarına sahip çıkan tüm üyelerimizi ve dostlarımızın bu balomuza katılmalarından onur duyacağımızı ifade etti.

Katılım sağlayan bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve misafirlerimiziteşekkür ederiz.

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ