Tümdef
Haberler

AVRASYANIN LİDER FUARI @expomedeurasia 2024 BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ!

AVRASYANIN LİDER FUARI  @expomedeurasia 2024 BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ!


TİTCK Başkanı Dr. Asım HOCAOĞLU, DMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şinasi CANDAN değerli katılımları ile 31.cisi düzenlenen Avrasyanın lider fuarı @expomedeurasia 25 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açtı.
 

3 gün süren fuara, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, TİTCK Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Hakan Fırat, Ferhat Güngör, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Başar Halıcı, Daire Başkanları, Devlet Malzeme Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şinasi Candan, Devlet Malzeme Ofisi  Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mehmeh KOCA,  DMO Daire Başkanları, Sosyal Güvenlik Kurumu GSSGM Genel Müdürü  Eren USUL, TOBB Türkiye Medikal Mecslisi Başkanı Levent Mete ÖZGÜRBÜZ, TÜMDEF Başkanı Kemal YAZ, SEİS Başkanı Metin DEMİR, STK Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, sektör ve kamu temsilcileri katılım sağladı.

800'den fazla yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuarda, sağlık endüstrisine yönelik güncel konuların ele alındığı seminer ve paneller de düzenlendi.

İnovasyon Alanı’nda uzman kişiler tarafından medikal sektörü hakkında yapılan birbirinden değerli paylaşımlar, etkinlikler ve gerçekleşen seminerler pek çok katılımcı tarafından dikkatle takip edildi. İnovitaİsek

Dernek olarak federasyonumuz TÜMDEF’in standında yer alarak misafirlerimizi ağırladık, fuara katılan üye firmalarımızın stantlarını ziyaret ettik.

Sektörümüzün buluşma noktası olan Expomed Eurasia i düzenleyen TÜYAP Yönetim Kurulu Üyesi Ali MUHARREMOĞLU, Genel Müdürü Berkan ÖNER, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Evcil başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür eder, başarılarından dolayı kutlarız.

24-26 Nisan 2025 32. Expomed Eurasia ‘da buluşmak üzere,

Saygılarımızla.

MASSİAD Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ